villám sertéspörkölt recept

Bennigan stílusú burgonyaleves

Levesek

Hozzávalók:

  • 1 uncia sonka botrányos
  • 2 liter csirkealaplé
  • 8 uncia sárgahagyma, kockára vágva
  • 3 uncia margarin, én vaj felhasználásához
  • 2 kiló burgonya, szeletekre vágva
  • 1 teáskanál sötét bors
  • 2 csésze tej
  • 3 uncia liszt
  • 3 uncia margarin, vaj
  • Útvonal:

    1. Keverje össze a serpenyőben lévő csirke alaplével a botrányos sonkát.
    2. Siess, amíg a csomók eltűnnek.
    3. Külön főzőedényben: lágyítsa meg az első margarinos vajmérést; adjunk hozzá hagymát, és pirítsuk átlátszóra.
    4. Adjuk hozzá a burgonyadarabok méretét és borsozzuk.
    5. Adjuk hozzá a csirkeleves keveréket, és finoman keverjük össze.
    6. A keveréket szó szerint forraljuk fel.
    7. Egy kis serpenyőben lágyítsunk meg 2d margarinos vajat, és adjunk hozzá lisztet, hogy roux alakuljon ki.
    8. Világosbarna színűnek kell lennie. .
    9. Amikor az alapleves felforr, adjunk hozzá roux-t egy huzaldugó segítségével.
    10. Ez talán csak arra készteti a levest, hogy besűrűsödjön.
    11. Forraljuk vissza.
    12. Lassan hozzáöntjük a tejet.
    13. Ha a leves túl híg, készítsen extra roux-t, és adjuk hozzá a leveshez.
    14. Tájékoztassa, hogy ezt megtehesse, ügyeljen arra, hogy a roux-t barnás színűre főzze.
    15. Ez talán csak a nyersre hatna. liszt ízű.
    16. Ha túl sűrű a leves, extra tejjel nyúzzuk ki.
    17. Cheddar sajttal, szalonnával és tapasztalatlan hagymával díszítjük.
    18. )

    Vélemény, hozzászólás?