Butternut squash leves eredeti kecskesajttal

Butternut squash leves eredeti kecskesajttal

Levesek

Hozzávalók:

  • 2 5,3 uncia. Chavrie® kecskesajt piramis, szokványos (1 kg tartalék a díszítéshez)
  • 1 vajtök
  • ½ d. víz
  • ½ qt. tej
  • Útvonal:

    1. Hámozza meg és vásárolja meg a squash nicsből származó magvakat 2 nagy darabban.
    2. Tegye a tököt vastag szószos edénybe, és kenje be a tejjel és vízzel.
    3. Forralja fel, és forralja fel. 20 percig, amíg teljesen megnyugodni fog.
    4. Adjon hozzá 1 csomag Chavrie kecskesajt piramisot, és tegye alá a pároláshoz.
    5. Szerezze be a hőtől.
    6. Mérsékelten vásároljon tököt lyukas kanállal, és turmixgépben tegye.
    7. Adjon hozzá megfelelő mennyiségű főzőfolyadékot, hogy a tökpürét a turmixgépben lefedje. Legyen nagyon óvatos: a turmixgép szívsapkáját le kell foglalnia, így nem csalogatja tovább a gőzt (lazán paplannal törölközővel).
    8. Öntsön 1 gallonos szószba. fazék, majd ismét melegítsük fel.
    9. Tartsuk le, és ismételjük addig, amíg az egész tök pépes nem lesz.
    10. Változtassa meg a kívánt állagot a végső főzőfolyadékkal. Ízesítsd sóval és borssal.
    11. Ismét öntsd a forró levest az adott személy levesestálaiba, és tegyél a tetejére egy kis Chavrie kecskesajt piramis köretet egyedi fűszernövényekkel.

    Vélemény, hozzászólás?