Fehér bab pulyka chili

Fehér bab pulyka chili

Levesek

Anyagok:

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 kiló tomatillo (körülbelül 15)
  • 1 hagyma negyedekre vágva
  • 3 pasilla paprika
  • 1 jalapeno
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál chilipor
  • 1 teáskanál chipotle por
  • 2 teáskanál kömény
  • 2 teáskanál koriander
  • 2 teáskanál só
  • 2 kiló őrölt pulyka
  • 12 oz. palack pale ale
  • 2 csésze csirkekészlet
  • 2 doboz cannellini bab, lecsepegve és leöblítve
  • 1 csésze fagyasztott fehér kukorica (vagy extra , azt hiszem, körülbelül 2 csészével kihaltam)
  • Útvonal:

    1. Melegítse elő a sütőt 42
    2. Közvetlenül tomatillo, hagyma, paprika, jalapeno és fokhagyma egy hatalmas serpenyőben.
    3. Meglocsoljuk olívaolajjal, és 30 percig sütjük, vagy amíg a zöldek megpuhulnak.
    4. Hagyjuk kihűlni. (Lenyűgöző: ha a pasillapaprika héja nem hólyagos, akkor a brojler alatt 5-10 plusz percre helyezze el, hogy az eszköz még könnyebben lehámozza a bőrt.)
    5. Hámozzuk le a pasillapaprika héját, majd nyomjuk meg az összes zöldet egy konyhai robotgépben. Püstölje, amíg egyszerűen fel nem vágja.
    6. Melegítse fel az olívaolajat egy hatalmas edényben, és adjon hozzá fűszereket.
    7. Melegítse, amíg aromás.
    8. Hozzáadjuk a pulykát. és főzzük a vacsorát, amíg egyszerűen meg nem pirul. Máztalanítsd a pale sörrel.
    9. Add hozzá a csirkekészletet és a főzeléket az ételfeldolgozóból. Főzzük a vacsorát 45 min-1 óráig, vagy amíg besűrűsödik. És a babot, és főzzük tovább a vacsorát 1/2 órával tovább.
    10. Adjunk hozzá fagyasztott kukoricát és keverjük össze. Döntse el a meleget, és hagyja kihűlni.
    11. Kianderrel és keserű tejszínnel.
    12. 45

    Vélemény, hozzászólás?