Fokozatosan főtt sertéshús chili

Levesek

Összeállítás:

  • 28 uncia zúzott paradicsom
  • 14 uncia kockára vágott paradicsom
  • 2 evőkanál chilipor
  • 1 evőkanál padlókömény
  • 2 teáskanál füstölt paprika
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1/2 teáskanál só
  • 3 sárgarépa, durvára vágva
  • 4 szár zeller, durvára vágva
  • 1 közepes hagyma, durvára vágva
  • 2 gerezd fokhagyma, darálva
  • 1 font bíbor hústokmány, vágva és 1″-es darabokra vágva
  • 15 uncia doboz vesebab
  • Útvonal:

    1. Egy közepes tálban forraljuk fel a zúzott paradicsomot, a kockára vágott paradicsomot, a chiliport, a köményt, a paprikát, a barna cukrot és a sót. Tegyük félre.
    2. Tegye félre a sárgarépát, a zellert, a hagymát, a fokhagymát, a bíborhúst és a vesebabot egy nem sietős tűzhelyen.
    3. Öntse a paradicsomszószos keveréket egyenletesen a bíborhús tetejére, és zöldségek. Paplan és főzzük a vacsorát magas hőmérsékleten hat órán keresztül.
    4. Kóstolja meg és változtassa meg a fűszerezést, mint kritikus – több chilipor mellé, arra az esetre, ha még több fűszert emelne.
    5. 039

    Vélemény, hozzászólás?