Jambalaya pörkölt

Jambalaya pörkölt

Levesek

Alkatrészek:

  • 2 teljesen főtt csirkekolbász Linkek (körülbelül 6 uncia) érmékre szeletelve – Törékeny Joe kereskedő édes olasz csirkekolbász
  • 1 14.5-oz. konzerv kandallóban sült kockára vágott paradicsom, só nélkül
  • 3/4 csésze hagyma apróra vágva
  • 1 hatalmas tapasztalatlan kaliforniai paprika kimagozva, apróra vágva – én törékeny sárga
  • 1 csésze zeller apróra vágva
  • 1 csésze alacsony nátriumtartalmú csirkehúsleves
  • 1/2 csésze nyers barna rizs
  • 1 evőkanál. fokhagyma, darált
  • 1 tk. cajun fűszerezés
  • 1/2 tk. sercegő szósz, vagy extra ízlés szerint
  • 1/4 tk. szárított oregánó
  • 1/4 tk. szárított kakukkfű
  • 6 oz. nyers apró, farok eltávolítása, kivágás, feldarabolt
  • Útmutató:

    1. A tűzhelyen lévő hatalmas fazékhoz adjon hozzá minden tényezőt, ráadásul aprót.
    2. Keverje össze alaposan. Forraljuk fel.
    3. Csökkentse a hőt közepesen alacsonyra. Takarja le és párolja, amíg a zöldségek megpuhulnak, a rizs pedig puha nem lesz, körülbelül 35 percig.
    4. Tegye apróra, és álcázza újra. Körülbelül 6 percig folytassa a főzést, amíg a kis részek finomak nem lesznek, és kb. 6 percig főznek.
    5. Ha úgy tetszik, ízesítse ízlés szerint sóval, zavaros borssal és további sercegő szósszal.
    6. Támogatás és kedvelés!!!
    7. 039

    Vélemény, hozzászólás?