Kelkáposzta és csicseriborsó pörkölt köménnyel, füstölt paprikával és lime-mal

Kelkáposzta és csicseriborsó pörkölt köménnyel, füstölt paprikával és lime-mal

Főételek

Rendszer:

  • 1/2 gigantikus csokor kelkáposzta, sós forrásban lévő vízben 5 vagy 10 percig puhára főzve, de csendesen ragyogó tapasztalatlan.
  • 1 csésze csicseriborsó (én történelmi konzerv, tehát leöblített és lecsepegtetett)
  • 2 közepes édesburgonya, meghámozva és 1/3-os kockákra vágva
  • Olívaolaj
  • )

  • 1 medvehagyma – apróra vágva
  • 1 gigantikus gerezd fokhagyma – darálva
  • 1 t. bazsalikom
  • 1/2 t. pirospaprika pehely (vagy stílus szerint)
  • 1/2 csésze sör
  • 2 T arany mazsola, puhára áztatva és apróra vágva
  • 1 t. füstölt paprika
  • 1 t. kömény
  • evőkanál vaj
  • 1 lime leve
  • só és bors
  • Útmutató:

    1. Melegítsen egy pár evőkanál olívaolajat egy óriási serpenyőben közepes hőfokon .
    2. Hozzáadjuk a medvehagymát, a fokhagymát, a pirospaprikát és a bazsalikomot, és addig főzzük, amíg a medvehagyma és a fokhagyma megbarnul.
    3. Hozzáadjuk az édesburgonyát, és addig főzzük, amíg meg nem pirul. barnuljon meg és lágyítsa meg.
    4. Hozzáadjuk a sört. Főzzük sűrűre és sziruposra.
    5. Adjuk hozzá a csicseriborsót, a paprikát, a köményt, a mazsolát és körülbelül 2 csésze vizet. Forraljuk fel, csökkentsük a hőt, és addig főzzük, amíg a cukorka burgonya fantasztikus és puha nem lesz. Fel kell adni egy-két csésze vizet, miközben lehúzódik, hogy megvédje a kívánt állagot.
    6. Vágja fel a kelkáposztát apró darabokra, és adja hozzá a pörkölthöz. . Addig főzzük, amíg az összes darab össze nem keveredik és átsül.
    7. Adjuk hozzá a vajat és a lime levét, és ízesítsük sóval és borssal.
    8. 10

    Vélemény, hozzászólás?