Lencse sárgabarackleves sült kelkáposztával

Lencse sárgabarackleves sült kelkáposztával

Levesek

Hozzávalók:

  • 1 pont száraz lencse
  • 4 csésze víz
  • 1 sárgahagyma apróra vágva
  • 1/2 egy gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 4 szál kelkáposzta
  • 1/2 mikroszkopikus pontszám szárított sárgabarack , lejjebb négyzetekké
  • mikroszkopikus csomó kisgyermekes sárgarépa ( vagy hasonló), lefelé négyzetekké
  • 1 szár zeller apróra vágva
  • 10 babérlevél
  • csipet tengeri só
  • csipet bors
  • csipet kömény
  • Útmutatás:

    1. Melegítse elő a sütőt 350 szintre (a kelkáposztához). A köztes időszakban akassza fel egy edényt nagyjából 3-4 csésze vízzel, és hagyja felforrni. Amíg forr, apróra vágjuk a hagymát és a fokhagymát, és a babérlevéllel együtt az edénybe tesszük. Takarja le az edényt, és készítse elő a kelkáposztát. Húzz le 2-3 kelkáposzta szálat a fürtről, és egy alufóliára, vagy tepsire/tepsire helyezzük.
    2. Adjuk hozzá az olívaolajat, sózzuk és borsozzuk a kelkáposztához, paplanozzuk és hagyjuk. sütjük a sütőben 15 percig (vagy puhára), időnként ellenőrizve. Öblítsük le a lencsét, és a zellerrel, sárgarépával, köménnyel, sóval és borssal együtt tegyük az edénybe, és hagyjuk főni 20 percig. Főzés közben engedje le a sárgabarackot apró mikroszkopikus négyzetekre. Ez a rész mikroszkopikusan tovább tartott, mint amire számítottam, és valószínűleg talán még s
    3. 350

      )

    Vélemény, hozzászólás?