Minestrone

Minestrone

Levesek

Anyagok:

  • 6 evőkanál vaj
  • 4 Sárgarépa, apróra vágva
  • 3 Zellérszár, apróra vágva
  • 2 Hagyma apróra vágva
  • 1 gerezd fokhagyma, darált
  • 1 fejes káposzta apróra vágva
  • 1 jókora konzerv paradicsom
  • 8 csésze víz , extra, ha létfontosságú
  • csésze barna rizs, nyersen
  • 1 teáskanál Só
  • 1 evőkanál Worcestershire szósz
  • 1 teáskanál vegyes olasz fűszerkeverék

  • 1/4 teáskanál bors
  • 4 burgonya durvára vágva
  • 4 sertésleves kocka
  • 2 jókora cukkini, szeletelve
  • 2 doboz vesebab, lecsepegtetve
  • oz. Fagyasztott apróra vágott spenót
  • 3/4 csésze reszelt parmezán sajt
  • Útmutató:

    1. Lágyítsd meg a vajat masszív levesfőzőben; pároljuk meg a sárgarépát, a zellert, a hagymát, a fokhagymát és a káposztát, körülbelül 20 percig; folyamatosan siettesd.
    2. Add hozzá a paradicsomot, a vizet, a rizst, a fűszereket, a burgonyát, a húsleveskockát és a cukkinit. Felforraljuk. Vágja le melegen, és párolja bélelt, minimális 30 percig.
    3. Adja hozzá a babot és a spenótot; forraljuk fel, és közepes lángon főzzük, amíg a spenót meg nem fő. adj hozzá extra vizet, ha létfontosságú.
    4. Díszítsd parmezánnal.
    5. 9 adag
    6. 30
      )

    Vélemény, hozzászólás?