Párolt bíbor boros báránypörkölt mögött marokkói fűszerekkel

Főételek

Hozzávalók:

  • 2 kilós báránycomb (nyírva és 1 1/2″-es darabokra vágva)
  • 2 evőkanál étolaj (az Ön által választott)
  • 1 közepes hagyma (kockára vágva)
  • 2 gerezd fokhagyma (apróra vágva)
  • 1 csésze száraz bíborbor
  • 2 font burgonya (hámozva és felkockázva)
  • 8 oz. kisded sárgarépa (átlósan csökken)
  • 1 csésze borsó (friss vagy fagyasztott)
  • 1 konzerv kockára vágott paradicsom 45 oz.)
  • 2 tk Alhambra Merguez fűszerkeverék
  • 1/2 teáskanál só
  • )1/4 teáskanál bors
  • 1 1/2 csésze víz
  • 1/4 csésze lisztet okoz
  • Útvonal:

    1. Melegítse elő a sütőt úgy, hogy 300 FI kioltsa a kasztnit -vasalás holland sütő a vacsora elkészítéséhez a teljes pörköltet a kezdéstől a készítésig. Meg kell adnia egy serpenyőt és a rakott edényt.
    2. Melegítse a holland sütőt közepes lángon (vagy a serpenyőben). ) 1 evőkanál olajjal.
    3. Hozzáadjuk a bárányhúst (darabokra vágva, nagyjából egy adagban) és minden oldalát megpirítjuk.
    4. Váltsunk egy tálba, és helyzet egymástól.Ez az a nyugodt helyzetben körülbelül 10 percet vesz igénybe. Amikor az összes hús elkészült, adjuk hozzá a legfinomabb olajat az edénybe.
    5. Adjuk hozzá a felkockázott hagymát, és készítsük el a vacsorát 5 percig.
    6. Adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, és készítsük el a vacsorát 1 percig.
    7. Adjuk hozzá a sót, a borsot és az Alhambra Merguez fűszert. az edénybe, és szépen összekeverjük.Kurászd bele a lisztet, keverd össze szépen, és 30 másodpercig készítsd el a vacsorát.
    8. Curcold bele a bort. Szerezzen fel minden barna darabot, és csillapítson le minden csomót a lisztből. Főzzük a vacsorát körülbelül 2 percig, megfelelő mennyiségű alkoholos vacsora elkészítéséhez.
    9. Adjuk hozzá a vizet, a paradicsomot (és a gyümölcslevet), és forraljuk fel. Kússzon fel, hogy látható legyen, hogy nincsenek csomók.
    10. Adjuk hozzá a bárányhúst, keverjük össze, paplanozzuk, és tegyük a sütőbe 1 órán át.
    11. Kedvesítsük a sütőből, és adjuk hozzá. a sárgarépát (átlósan csökkenteni) és a hámozott, kockára vágott burgonyát. Paplan és vissza a sütőbe. Főzzük a vacsorát 45 percig.
    12. Sütőből ízesítjük, és hozzáadjuk a borsót. Paplan és vissza a sütőbe. Főzzön vacsorát 30 percig, vagy amíg a zöldségek hatalmasak és nyugodtak lesznek. Merőkanál pörkölt tálakba, és élvezze.
    13. 300

    Vélemény, hozzászólás?