Ruin up-Borsóleves

Ruin up-Borsóleves

Levesek

Anyagok:

  • 3 babérlevél
  • Frissen őrölt zavaros paprika modell szerint
  • 2 evőkanál. vaj
  • 2 sárgarépa meghámozva és
  • 1 zellerszár apróra vágva
  • 3 gerezd fokhagyma összezúzva
  • 1 1/2 liter alacsony nátriumtartalmú kakaskészlet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 2 közepes hagyma apróra vágva
  • 1 teáskanál só
  • 1 füstölt sonka csánk – (körülbelül 1 font)
  • 1 font szárított hasított borsó
  • 4 szelet vastag, minimálisra csökkentett füstölt szalonna

    Utasítások:

    1. Kapjuk: Bár ez egy igazán egyszerű, egyértelmű recept, pozitívan kell alkalmazni a sonka csánkját vagy a sonkacsontot. Kipróbáltam ezt a levest nélküle, és megmentettem, hogy a csont és a hús nélkül már nem biztos, hogy tölteni kell. Ha nem tudja megmenteni a füstölt sonka csánkját (folyamatosan megbotlik a fagyasztó részében), és abbahagyja, hogy a főtt sonkát már nem lógatja, akkor alkalmazzon csontos füstölt sonkát. (Ha rettenetesen húsos levesre vágyik, használjon 2 fontot az 1 közül.) Főzze meg a szalonnát 6 literes edényben vagy holland sütőben, és papírtörlőn szűrje le.
    2. Oldja meg. 1 evőkanál bacon elefánt kivételével, majd hozzáadjuk az olívaolajat és a vajat. Közepes lángon főzzük, amíg a hab el nem múlik, majd hozzáadjuk a hagymát, és közepes-alacsony hőfokon főzzük, folyamatos keverés közben 15 – 20 percig, amíg a hagyma megpuhul. sötétbarna és karamellizált.
    3. Add hozzá a fokhagymát, a zellert és a sárgarépát, és folyamatos keverés mellett főzd öt percig, vagy amíg a sárgarépa megpuhul.
    4. Add hozzá a végső hozzávalókat. kivéve a sót és a borsot, és lassú tűzön felforraljuk. Csökkentse a hőmérsékletet alacsonyra, takarja le, és lassú tűzön párolja körülbelül 1 1/2 órán át, amíg a borsó szét nem esik, és a leves sűrű lesz.
    5. Oldja fel, és dobja ki a babérlevelet.
    6. Vágja le a sonkacsontokat, távolítsa el a húst, és tegye vissza a húst az edénybe, dobja ki a csontokat.
    7. A levest puhára kavarja. Modellezze és módosítsa a fűszereket. (A sonka sós, és később már nem megy, ha véletlenül szüksége lenne rá, hogy csak sót tudjon adni.) Adjon meg egy bacont, és szórja meg az adott személy adagját. Ebből a receptből 6-8 adag lesz.
  • Vélemény, hozzászólás?