Sonka és bíbor bableves

Sonka és bíbor bableves

Levesek

Hozzávalók:

  • 3 közepes méretű póréhagyma, tapasztalatlan teteje és vége alacsonyabb és kidobott, sikeresen megmosva és vékonyra szeletelve
  • 4 szál kakukkfű
  • 1 babérlevél
  • )

  • 1 teáskanál koriandermag
  • 1/2 teáskanál szomorú bors
  • 1 teáskanál köménymag
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • 3 sárgarépa, meghámozva és felkockázva
  • 2 szár zeller, felkockázva
  • 2 gerezd fokhagyma, darálva
  • 1 teáskanál paradicsompüré
  • 1 font garnélarák vörösbab, egyetlen nap alatt beáztatva és leöblítve
  • A sonkából megmaradt csont (különben készen állsz füstölt sonka kicserélése Víz (körülbelül 10 csésze) 3 csésze kockára vágott főtt sonka 1 teáskanál őrölt chipotle chilipor Só és bors ízlés szerint
  • Víz (kb
  • csésze)

  • 3 csésze kockára vágott főtt sonka
  • 1 teáskanál őrölt chipotle chilipor
  • Só és bors íze
  • 3 Adja hozzá a kockára vágott sonkát és chipotle chiliport, és siessen bele. Hagyja párolni, kivéve, ha a bab gyengéd és megfelelő az i-ig. ninterrupt start, még egy 1 1/2-2 óra. Ízlés szerint fűszerezzük. Készítsen egy szelekciós sonkacsontot, és húzza ki a zárósonkát a csontból, és tegye vissza t
  • Útmutató:

    1. Fogyassza el a kakukkfű gallyakat és a babérlevelet, és tekerje körbe a visszafogott, tapasztalatlan póréhagyma tetejét. Pontosan kösd össze hentesdróttal.
    2. Helyezze el a koriandermagot, a borsot és a köménymagot egy kávéfilter vagy garnélarákdarab közepébe, és kösse össze egy kötegbe a hentesdrót hasznosítását. . Helyezze szét.
    3. Melegítse fel az olívaolajat egy nagy fazékban közepes hőfokon.
    4. Adjon hozzá póréhagymát, sárgarépát és zellert.
    5. Pároljuk 5 percig, vagy kivéve, ha megpuhult.
    6. Adjunk hozzá fokhagymát, és pirítsuk még egy percig.
    7. Adjunk hozzá paradicsompürét, és pirítsuk még egy percig.
    8. Adja hozzá a babot, a sonkacsontot, a fűszernövény-köteget és a fűszercsomagot, és bő vízzel a paplant. Forraljuk fel, és jó vétel esetén lassú tűzön főzzük, részben lefedve. Hagyja párolni 1 órán át.
    9. Adja hozzá a kockára vágott sonkát és chipotle chiliport, és siessen bele. Engedélyezze a párolást, kivéve, ha a bab gyengéd és megfelelő az indítás, így megszakítja az indítást, még egy 1 1/2 2 óráig. Ízlés szerint állítsa be a fűszerezést.
    10. Készítsen egy sonkacsontot, és húzza ki a zárósonkát a csontból, és tegye vissza a fazékba.
    11. Készítsen válogatott fűszernövény- és fűszerköteget, és várj.

    Vélemény, hozzászólás?