Sült cékla leves

Sült cékla leves

Levesek

Anyagok:

  • 10 ml balzsamecet
  • 3 babérlevél
    1. ml sertésalaplé
    2. 750 gramm cékla
    3. 2 barna hagyma (héjjal)
    4. 1 marék egyedi kakukkfű
    5. 10 ml méz
    6. Olívaolaj
    7. 1 sült burgonya (választható a tálaláshoz)
    8. 7 ml füstölt paprika (pergő vagy közepes)
    9. Kernyőkrém (választható a tálaláshoz)
    10. Útmutatás:

      1. A céklát, a hagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet és a sót egy serpenyőben olívaolajjal meglocsoljuk, majd 30 C-on kb. -90 perc, kivéve a puha.
      2. Szedje ki a céklát a serpenyőből, és dörzsölje le a bőrét (kérjük, vegye figyelembe a kesztyűt).
      3. Vágja negyedekre a céklát, és egy hatalmas edénybe nyomjon. (Lásd egy pillantást)
      4. A hagymahúst a legkönnyebben (héj nélkül) adja hozzá.
      5. Hozzáadjuk az összes hozzávalót, és felforraljuk. Forraljuk fel forraljuk körülbelül 30 percig.Tisztítsd meg a levest ízlésed szerint, én szeretem puhán, néhány céklás tétellel az állagért.Tálalási stratégiák: Védd meg az egyik leginkább céklát és minimalizáld kockákra. A szennyezett sült burgonyát (amelyet a különféle hozzávalókkal együtt süthet) és nyomja össze, hogy a belseje kifusson.
      6. Tegyen egy adag perzselő levest a tálba, adjuk hozzá a burgonyát, keserű tejszínnel felöntjük, és kockára vágott céklával díszítjük.
      7. Meglocsoljuk egy kis olívaolajjal. Az enyémet perecsel tálaltam, ennek ellenére egy igazi rozskenyér extra érett lenne.
  • Vélemény, hozzászólás?