Szarvaspörkölt

Szarvaspörkölt

Főételek

Elemek:

  • 2 kiló őzpörkölt hús, kockák csökkentése
  • Fűszerek: hagyma só, 8 csésze víz 4 db hatalmas krumpli 1 adag hatalmas hagyma 4 db sárgarépa vagy kisded sárgarépa 4 szár zeller 1 doboz gomba 1 adag zöldpaprika 1 csésze liszt és 3 evőkanál 2 evőkanál marhahúsleves
  • 8 csésze víz
  • 4 darab hatalmas burgonya
  • 1 adag hatalmas hagyma
  • 4 db sárgarépa vagy kisded sárgarépa
  • 4 szál zeller
  • 1 konzerv gomba
  • 1 adag zöldpaprika
  • 1 csésze liszt és 3 evőkanál
  • 2 evőkanál marhahúsleves
  • Utasítások:

    1. Gass össze minden anyagot 1 ügetésbe. A vadhúst liszttel és fűszerekkel megkenjük. Barna vadhús ropogós növényi olajban. Forraljuk fel és pároljuk a szarvashúst 2 órán át marhahúslevessel és vízzel.
    2. Adjuk hozzá a végső anyagokat, és pároljuk 1/2 órán át.
    3. Keverjünk össze 3 evőkanál lisztet és 1 csésze hideg vizet. és a pörkölthöz adjuk, hogy besűrűsödjön.

    Vélemény, hozzászólás?