Toszkán fehér bableves olívaolajjal és rozmaringgal

Levesek

Hozzávalók:

  • 1 babérlevél
  • 1 evőkanál apróra vágott egyedi rozmaring
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • )

  • 1 közepes hagyma apróra vágva
  • 2 evőkanál víz
  • 2 csésze szárított fehér bab, nagy mennyiségnek megfelelő északi vagy cannellini
  • Útmutató:

    1. Öblítés a babot teljesen, és tedd egy 7 literes lassú tűzhelybe a vízzel, a hagymával, a fokhagymával és a babérlevéllel együtt. Paplan és főzzük a vacsorát LOW-on körülbelül 8 órán keresztül, vagy kivéve, ha a bab szép és mozdulatlan.
    2. Kívánja a babérlevelet. Kézi botmixer használatával a kész anyagokat a megadott állagúra pürésítjük.
    3. Adjuk hozzá a sót a stílushoz. A levest merjük tálakba.
    4. Csurgassuk le a olívaolajat, megszórjuk rozmaringgal, és meghintjük.

    Vélemény, hozzászólás?