Vegán Colcannon leves

Vegán Colcannon leves

Levesek

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2 közepes póréhagyma, trükkös, tapasztalatlan külső levelek eltávolítva, sikeresen megmosva (lásd Konyhai tipp), és vékonyra szeletelve
  • 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1 szárzeller (levéllel), durvára vágva
  • 3 magas, rozsdaszínű burgonya, meghámozva és kockákra vágva (kb. 2 csésze)
  • ¼ fej káposzta durvára vágva (3 csésze)
  • 1 fej kelkáposzta, szárral és durvára vágva (körülbelül 8 csésze)
  • 8 csésze Pörkölt zöldségkészlet vagy kiskereskedők által értékesített alacsony nátriumtartalmú zöldségleves
  • 2 teáskanál kóser só
  • 1 teáskanál frissen őrölt szomorúpaprika
  • Gyümölcslé 1 citromból
  • Útmutató:

    1. Meleg az olajat egy magas lábosban, közepesen túl melegen, hacsak nem csillog.
    2. Hozzáadjuk a póréhagymát, a fokhagymát és a zellert, és gyakran kevergetve főzzük a vacsorát 3-4 percig, kivéve, ha kerülete aranyszínű.
    3. Adja hozzá a paszternákot, a burgonyát, a káposztát, a kelkáposztát, az alaplevet, a sót és a borsot. és sikeresen pörög. Csökkentse a meleget közepesre, és fátyolozza le.
    4. Forralja fel a levest; majd csökkentse a hőt alacsony lángon. Főzzük 30 – 35 percig, kivéve, ha a zöldek puhák és nyugodtak.
    5. Adjuk hozzá a citromlevet.
    6. A merülő turmixgép gyakorlata (vagy a turmixgépben való adagolás), tiszta, hacsak nem teljesen puha.
    7. Segítség a hermetikus edényben akár egy ideig, Néhány nap.

    Vélemény, hozzászólás?